S-a măritat cu un soldat care avea patru ani. A fost o nuntă frumoasă și liniștită până în momentul când băiețelul s-a apropiat de ei. Imaginile au inundat internetul.

Tatăl unui băiețel, soldat, s-a căsătorit a doua oară iar băiețelul a avut o reacție memorabilă, imaginile au invadat mediu online.

Noii căsătoriți sunt soldați în armata americană, Joshua Newville și Emily Leehan s-au căsătorit sâmbătă. La sărbătoare a participat și Gage băiețelul de patru ani al soțului.

Momentul cununiei a fost făcut special prin reacția băiețelului. Acesta a început să plângă de bucurie în timp ce s-a apropiat de mama s-a vitregă și i s-a urcat în brațe.

Aceasta și-a exprimat afecțiunea față de băiețel. I-a spus că este un băiețel foarte special. A ajutat-o să devină o femeie care să simtă ce înseamnă mamă. Chiar dacă nu ea este cea care i-a dat viață, el este darul care i la dat viața.

Femeia și-a exprimat emoțiile prin aceste cuvinte printre lacrimi, iar soțul ei îl liniștea pe cel mic din plânsul lui agitat.

Așa s-a primit că tinerii miri nu vor avea lună de miere pentru că ei trebuie să se întoarcă în unitatea militară din care fac parte.

Le dorim o familie fericită și împlinită ca să aibă parte de dragoste unul de la altul și să crească copii frumoși și fericiți care să le aducă bucurie.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!