Româncă, vânzătoare în Germania, ajută săracii din țară: “Nu sunt bogată dar am casă, curent electric, haine și mâncare caldă.”

O femeie din Sălaj a plecat în străinătate ca să aibă un trai mai bun. Cu toate acestea, ea nu a uitat de unde a plecat, astfel ea oferă din timpul ei ca să ajute pe cei nevoiași.

Are 36 de ani și numele ei este Petruța-Ramona Bauer. De 14 ani ea locuiește în Germania unde și-a întemeiat o familie și lucrează ca vânzătoare.

“Nu sunt bogată dar am toate cele necesare. Casă, curent electric, haine și mâncare caldă pe masă.” A spus femeia care a hotărât să ajute pe ce nevoiași după ce a văzut pe internet un anunța în care se cerea ajutor pentru o familie săracă.

Mulți au fost cei care s-au oferit să ajute acea familie, așa deci s-a hotărât să ajute și alte familii cu nevoi.

Avea o dorință mare pentru a ajuta așa că a luat legătura cu o prietenă din Sighetul Silvanei care este asistent social într-o comună în care a copilărit.

Petruța-Ramona a rugat-o să-i dea informație despre familiile cu probleme sociale. Prioritate au fost familiile cu copii.

Unul din familiile pe care le-a ajutat, avea șase copii care locuiau toți într-o cameră și nu aveau energie electrică. Ei își făceau temele la lumina lumânării.

Au intervenit și autoritățile locale cu ajutor pentru această familie și cu cei 800 de euro donați de Petruța s-au bucurat de energie electrică.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!