Rețeta uimitoare care te ajută să lupți cu mirosul urât din gură! Omoară absolut toate bacteriile!

Bacteriile din cavitatea bucală sunt unul din motivele cel mai des întâlnite a mirosului urât din gură. Deasemenea resturile de mâncare sunt o sursă de bacterii, care sunt foarte greu de eliminat, chiar dacă vă spălați zilnic dinții și utilizați în fiecare zi ața dentară!

Respirația cu un miros urât este o problemă gravă care afectează din zi în zi tot mai multe persoane, însă aici poți găsi o rețetă lecuitoare pentru o astfel de afecțiune!

Există o multitudine de tratamente sau paste de dinți care promit un efect momentan și extraordinar însă de cele mai multe ori acestea sau nu sunt de mare ajutor, sau sunt prea costisitoare.

Iată de ce ai nevoie:

1. o lingură mică de miere de albini;

2. un pahar de apă potabilă caldă;

3. o lingură mică de praf de copt;

4. sucul de la două lămâi;

5. scorțișoară (1/2 de lingură mică).

Ai nevoie de o sticlă în care vei adăuga praful de copt, zeama din cele două lămâi, 1/2 de linguriță de scorțișoară, mierea de albini și apa caldă. După ce ai adăugat toate ingredientele trebuie să agiți foarte bine sticla până se omogenizează amestecul.

Pentru un rezultat efectiv nu uita să curăți dinții zilnic și să speli gura cu ajutorul a 2 linguri mici din acest amestec. Încearcă chiar acum și vei obține o dantură curată, iar mirosul urât va dispărea pentru totdeauna!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!