Rețeta NEMAIPOMENITĂ din partea Părintelui Elefterie, a unui leac care poate preveni și trata zeci de boli!

Pentru că avusese o soartă foarte grea și eram extrem de bolnav încă din copilărie, Părintele Elefterie făcea câteva leacuri naturale pentru a se menține în viață și pentru a se trata.

După mai mult timp, când venise perioada în care nu mai putea face acest lucru de sine stătător, avea câțiva ajutori pe care îi învăța cum se face corect rețeta acestor medicamente naturale.

Încă de atunci, această rețetă a fost transmisă din generație în generație, iar în acest articol veți putea face cunoștință cu ea, cea care poate trata mai multe boli și care este o sursă naturală de vitamine pentru sănătatea noastră!

Iată de ce aveți nevoie:

– un kg de miere naturală de salcâm;

– 0,2 l de ser fiziologic;

– 4 grame de lăptișor de matcă;

– 0,15 kg de tinctură de propolis;

– 0,3 kg de polen măcinat.

Aveți nevoie de un vas de sticlă în care veți pune toate ingredientele de mai sus și le veți amesteca foarte bine! Apoi, conținutul obținut se transferă într-un borcan de sticlă și se închide ermetic.

Acesta se ține într-un loc rece, iar de două ori pe zi, dimineața și seara, se consumă câte o lingură mică din amestec. Este recomandat să-l consumați înainte de toate mâncărurile, pe stomacul gol.

Se recomandă pentru toate afecțiunile renale și cele cardiovasculare, pentru fortificarea sistemului nostru imunitar și pentru bolile hepatice!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!