Relația pe care o are alături de o vedetă! Marcel Toader și declarațiile sale: “O cunosc de circa 5 ani…”

Maria Constantin și Marcel Toader au fost în plină fază de divorț, iar despre acesta au fost deja stârnite mai multe zvonuri, cum că ar avea o relație cu una dintre vedetele din România.

Primele declarații despre aceste zvonuri a decis să le dea chiar Marcel, care a decis să aducă mai multă claritate oamenilor și să spună ce a fost între el și Aida Preda.

Bărbatul a mărturisit că a avut parte de o mulțime de oameni care l-au susținut în timp ce a avut o perioadă mai grea în viață și trecea printr-un divorț. Una dintre aceste persoane a fost și Aida Preda.

Marcel o cunoaște de mai bine de 5 ani și femeia i-a fost alături în acea clipă pentru că a mai trecut în viața sa prin divorț și a știut foarte bine cum să-l încurajeze pe bărbat.

Marcel Toader ne povestește despre faptul că Aida Preda este o amică extrem de bună de-a sa. Cu ea își poate aduna toate gândurile și de poate descărca prin povestiri.

Au făcut cunoștință aproximativ în anul 2013, atunci când aveau o întâlnire acolo unde Aida Preda avea un spectacol în Constanța. Din păcate cei doi nu s-au putut întâlni, iar apoi Marcel a făcut cunoștință cu Maria Constantin.

Despre motivul divorțului dintre Marcel și Maria s-a vorbit foarte mult, iar în presă s-a spus că acesta a fost infidelitatea unuia dintre soți.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!