Radu a plecat șofer în SUA. Fiind liber în weekend a zis să-și ocupe cu ceva timpul. Dintr-o joacă și-a deschis o afacere incredibilă. I-a înnebunit pe americani cu un produs din România.

Un român din Transilvania a înnebunit americanii cu celebrul colac secuiesc. Radu Sîrbu a cucerit locuitorii NEW-York-ului cu Kurtosul cu migdale, ciocolată sau nucă de cocos, după rețeta învățată de la bunica sa.

Bărbatul a părăsit România acum 15 ani, emigrând în SUA, New York. Activând de 12 ani ca șofer la o firmă imobiliară prestigioasă, Radu s-a gândit că poate face ceva și în weekend.

El și-a amintit cum prepara kurtoși bunica lui și a decis să deschidă o afacere, inițial un hobby de week-end.

Pentru a pune pe roată business-ul, bărbatul a investit într-un cuptor cu butelie, și-a cumpărat mese, tăvi, dar și o camionetă.

Soția lui Radu, Diana, îl ajută să promoveze afacerea pe Internet, iar dacă vinde colaci la evenimente, mai este ajutat de un român și un bărbat din Ecuador.

Românul susține că locuitorii din New York sunt înnebuniți după colacii secuiești.

Radu a făcut și o mică inovație. Bărbatul pregătește și conuri kurtos cu înghețată.

În ultimii 3 ani, Radu vinde colaci secuiești, în fiecare sâmbătă, la o piață cu mâncare internațională din New York (Queens International Night Market).

De asemenea, acesta nu ratează nicio ediție a„Romanian Festival on Broadway din New York” și nici a celui mai mare festival unguresc din New Jersey, care are loc în iunie. În septembrie, Radu pregătește kurtoși la un festival din Connecticut.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!