Puțină lume știe acest detaliu din viața lui Alex Dima! A ieșit la iveală abia după ce a murit soția sa!

În mediul public, Alex Dima este foarte vesel și plin de viață, fiind gazda unei emisiuni care poate schimba viața multor oameni! În timpul său petrecut cu familia, bărbatul este un tată foarte iubitor.

Acesta crește fetița sa de unul singur, deoarece soția lui a trecut în neființă după ce cancerul i-a străbătut viața. Foarte puțină lume cunoaște viața vedetei înafara show-urilor.

Alex Dima este unul dintre absolvenții Facultății de Teologie. Mai mult, bărbatul are experiență de un an în care a fost profesor de teologie!

Bărbatul, cunoscut în toată România, a decis să nu mai continue profesarea după specialitate în momentul în care a hotărât să-și capete cariera de jurnalist! Chiar dacă a făcut o astfel de schimbare, acesta a rămas la fel de religios.

Fiica sa, este la fel ca și tatăl ei. Sara a primit o educație bazată pe credință și este foarte atrasă de teologie și religie.

Alex Dima a dezvăluit că a fost ghidat mereu de povețele pe care le-a învățat de la bunica sa. Aceasta i-a insuflat mereu să privească pozitiv la viață și să fie mereu vesel, chiar dacă are mii de probleme și diverse greutăți.

La momentul de față, jurnalistul este iubit de către oameni pentru că știe mereu să privească cu optimism întreaga viață și sare în ajutor mai multor oameni care au nevoie!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!