A pus kilograme pe ea din cauza stresului. A băut acest suc timp de câteva luni de două ori pe zi și a scăpat de grăsime.

Mădălina a trecut prin experiența negativă de a se îngrășa din cauza stresului. Cam 12 kilograme în două luni.

Era descurajată și credea că nu v-a mai reuși să aibă aspectul fizic ca mai înainte. Era și mai stresată din cauza celor 12 kilograme și se simțea neconfortabil.

S-a consultat cu prietenele ei care au avut aceiași neplăcere și care au reușit să slăbească. Fetele i-au recomandat să bea câte două pahare cu suc de afine în fiecare seară.

Mâncarea din timpul zilei se reduce la fructe și legume. Acestea pot fi pregătite pe abur sau fierte. În această perioadă a lăsat fumatul și a început să consume mâncare sănătoasă, ceia ce nu obișnuia până acum.

De dimineață mânca un iaurt degresat cu omletă și pâine prăjită iar la prânz consuma supă de roșii sau supă cremă de legume.

Iar seara sau chiar în timpul zilei, bea suc de afine, despre care se spune că arde grăsimile. După ce a reușit să slăbească în două luni 12 kilograme continuă să bea acest suc.

Acesta are mai multe efecte pozitive pentru organism, de exemplu e bun pentru ten. Chiar dă senzația de întinerire. Dacă ar fi știut mai de mult ar fi băut doar suc de afine.

Este foarte bucuroasă și mulțumită de ce a descoperit.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!