Prieteniile dintre actrițe sunt rare, dar Sulfina și Flăcărica sunt nedespărțite de 15 ani. Iată poveste incredibilă a celor două actrițe.

Rare ori se întâmplă ca actrițele să fie bune prietene. Mai ales ținând cont de faptul că sunt concurente pentru rolurile din teatru sau filme.

Dar este o excepție, Carmen Tănase și Virginia Rogin au înțeles că pot obține succesul împreună ele se filmează în aceleași telenovele și seriale.

Ele sunt cele mai apreciate actrițe de televiziune. Au devenit celebre după serialul “Inimă de țigan”.

Prietenia și interesul lor profesional a mers mână-n mână. Ele împart cabina de machiaj de la teatrul Odeon din București.

Ele sunt prietene mai mult de 15 ani. De atunci am făcut multe lucruri împreună mai ales care țin de plan profesional. Am jucat în Filmul “Păcatele Evei” atunci am cunoscut-o pe Ruxanda Ion.

Mai târziu am interpretat roluri în filmele “Iubire ca-n Filme”, “Inimă de țigan” și “Regina” după care la Teatrul Odeon, am jucat împreună rolul în “Procesul Brâncuși împotriva Americii”

Ele colaborează în toate filmele în care se filmează. Inclusiv în serialul “Fructul oprit”. Recent ele au postat pe Facebook o fotografie de la filmări alături de alți doi artiști celebri: Adriana Trandafir și Marian Râlea.

Pe lângă toate aceste, ele se întâlnesc foarte des în afara serviciului și își povestesc lucruri personale ca între fete.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!