Prezentatorul Mihai Morar în lacrimi. Anunțul care l-a făcut te lasă fără cuvinte! Ce ne-a mărturisit prezentatorul în urma unei emisiuni…Află imediat!

Prezentatorul Mihai Morar a rămas surprins până la lacrimi.

Acesta a prezentat o emisiune despre granița de dincolo de trup, despre cum se atrag sufletele și unde nu-și mai au loc replicile simplilor muritori de rând!

Mihai Morar, a avut ocazia să cunoască într-una din emisiunile sale, o familie extraordinară, compusă din 3 persoane nemaipomenite.

Prezentatorul a hotărât să prezinte povestea celor 3 pe contul său oficial de facebook, sub titlul:

”Povestea Sfintei Valentina!”

„Scriu pe fugă. Sunt în pauza de publicitate. Și sim că revelația pe care am trăit-o în seara asta trebuie cunoscută de cât mai multă lume.

Pe scurt. El e Florin. Viața l-a doborât fizic într-un accident și l-a pus să stea, pentru tot restul zilelor, într-un scaun cu rotile.

Ea este Ionela. Căsătorită cu un alt bărbat a făcut și un pui de om pe nume Valentina.

Soarta a fost un pic mai dură, aparent pentru Valentina.

La vârsta de 6 luni, după un vaccin, viața a doborât-o fizic pe Valentina și a pus-o să stea, pentru tot restul ei, în brațele cuiva.  De ani de zile Valentina stă în brațele mamei sale. Dacă mama o lasă din brațe, fetița se prăbușește.

Tatăl biologic al fetei și-a părăsit familia după ce a aflat despre paraliza fiicei. Pentru că rare sunt speciile ai căror indivizi își părăsesc puii. Dar, printre speciile astea rare, e și specia umană.

Revenind la Florin. A crescut mai mult singur. Într-una din zile, a întâlnit-o pe Ionela. Femeia care își poartă fiica în brațe. Asta le mai lipsea. Să se îndrăgostească unul de altul. Un bărbat în scaun cu rotile să se complice cu o mamă care nu-și poate lăsa pruncul din brațe. O mamă cu fetița atașată de brațe să se complice cu un bărbat atașat de cărucior.

Și totuși, bărbatul și femeia s-au complicat. S-au îndrăgostit. Ionela de zâmbetul lui Florin. Florin de bunătatea ei. Chiar a îndrăznit să o ceară în căsătorie. Să se complice reciproc pentru tot restul vieții, cum ar spune unii.

Doar că Florin și Ionela gândesc altfel. Și aici începe lecția pentru noi. Uneori e bine să complici lucrurile pentru a simplifica viața. Florin îmi spune în emisiun: ”Pentru mine e simplu. Stau noaptea treaz și mă uit la Ionela și Valentina cum dorm.

Le privesc și asta e fericirea pentru mine.” Omul acesta i-a devenit tată Valentinei. În fapt, nu în drept. ”Azi fetița nu a vrut să mănânce nimic până nu am venit eu după – masă acasă. Doar cu mine a vrut să mănânce. Apoi stă ore în șir cu capul pe pieptul meu…”

Îi știu pe unii care îl prăznuiesc pe Sfântul Valentin, ca ocrotitor al dragostei lor. Iubirea dintre Florin și Ionela e legată și ocrotită de Sfânta Valentina.

Îl întreb pe Florin, ce e dragostea. M-am săturat de definiții complicate. Știam că îmi va spune ceva simplu: „Dragostea e că eu și Ionela ne înțelegem fără cuvinte…și așa o cresc acum și pe Valentina. Fără ca fetița asta să poată vorbi.”

Măi, oameni buni, înțelegeți? Dragostea e tot ceea ce e dincolo de cuvinte!

Vă rog priviți această fotografie. Privirea Valentinei. E unul din acei copii pe care societatea îi etichetează ”legume”. Până atunci, stătuse imobilă în brațele mamei. M-am apropiat de ea. I-am luat mânuța în palmă. Și-a întors violent creștetul spre mine. Și din copilul fără expresie, s-a transformat brusc într-o fetiță veselă care a aerisit cu zâmbetul ei toată atmosfera sufocantă din acest platou de televiziune. Îmi imaginez că așa ar fi momentele când îngerii ar coborâ pe Pământ.”

Îndrăgostit până la capăt de soția sa alături de care are 2 fetițe nemaipomenite, Mihai a explicat lumii întregi ce înseamnă dragostea.

Cu această povestire s-a spus totul!

Povestirea lui Mihai a făcut ocolul internetului, arătând lumii întregi că Dragostea există, dincolo de cuvinte, ea se ascunde în sufletele noastre!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!