Prevenire din partea doctorului care scapă zeci de femei din România care suferă de cancer la sân!

Este doctorul care a făcut fericite mai multe femei din țara noastră, care au ajuns în clipa în care au fost diagnosticate cu o boală gravă, cea de cancer la sân! Doctorul a decis să lanseze câteva preveniri pe care ar trebui să le urmeze femeile.

Alexandru Blidaru a oferit câteva sfaturi extrem de eficiente pentru toate doamnele care au ajuns să fie supuse unei astfel de boli, dar și pentru cele care știu de existența unui risc mare a diagnosticării cu cancer.

Psihologul joacă un rol extrem de mare, am putea spune chiar decisiv, în cazul femeilor bolnave de cancer.

Acești medici nu pot fi asociați unui moft, atât în cazul persoanelor care se adresează cu alte tipuri de probleme, cât și atunci când la un psiholog apelează o femeie diagnosticată cu cancerul la sân!

Deasemenea, este foarte importantă echipa care te urmărește pe tot parcursul acestei boli. Oamenii care au grijă și în a căror mâini îți încredințezi viața, trebuie aleși cu mare precauție!

Diagnosticul cu cancer, oricare ar fi tipul acestuia, este ca un fulger într-o zi senină, iar multe femei nu pot lupta cu această boală din cauza unui moral scăzut. Din acest motiv punem accent pe ajutorul psihologului.

Dacă vă aflați într-o astfel de situație, nu uitați de sfaturile acestui medic, care salvează zeci de vieți în fiecare zi și care a adus zâmbetul pe fața mai multor femei!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!