Presoară aceste semințe peste alimentele tale și poți arunca până la șase KILOGRAME timp de 7 zile! Le poți și, pur și simplu, adăuga în mâncarea ta!

Semințele de susan sunt foarte bune pentru sănătatea noastră, în cazul în care sunt consumate în forma lor primară, fiind ne decojite și ne prăjite! Acestea poartă în sine o cantitate foarte bogată de calciu!

150 grame de semințe de susan sunt mult mai folositoare și au un volum mult mai mare de calciu decât 250 de ml de lapte! Deasemenea, conțin foarte multe proteine!

Pe lângă faptul că sunt bogate în proteine și calciu, aceste semințe minunate ne pot aduce o cantitate bună de grăsimi sănătoase, carbohidrați benefici, cupru, Vitamina B1, mangan, Vitamina E, fier, zinc și altele.

De ce sunt bune pentru slăbit? Probabil aceasta este întrebarea care vă macină! Deci, semințele de susan, fiind o bună sursă de mangan, ajută la scăderea kilogramelor pentru că reduc pofta de dulciuri.

Deasemenea acestea sunt minunate la arderea grăsimilor și sunt recomandate chiar și pentru persoanele care nu doresc să slăbească, deoarece pot fi un aliment gustos care previne îngrășarea în timp!

Cea mai bună combinație pe care o puteți consuma pentru slăbire este un iaurt degresat împreună cu câteva semințe de susan. Atenție! Semințele nu trebuie să fie prăjite, nu adăugați îndulcitori sau sare și nu le decojiți!

Deasemenea, tot aceste semințe sunt recomandate și doamnelor care trec prin perioada grea de menopauză, fiind un bun calmant, cu ajutorul cărora pot scăpa de semnele menopauzei.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!