Poți elimina MUCUSUL DIN INTERIORUL PLĂMÂNILOR cu ajutorul unui remediu miraculos și natural! Nu vei ști ce înseamnă răceala!

Este un remediu 100% natural și care te va ajuta eficient să scapi de mucusul pe care-l adunăm în interiorul plămânilor, în special în perioada în care suferim de o răceală.

Tusea în timpul unei răceli este unul dintre semnele că aceasta a ajuns la nivelul plămânilor. Pe lângă acest semn, ea ne poate demonstra și faptul că avem nevoie de o curățire pulmonară.

Pentru prepararea acestui tratament natural vom avea nevoie de:

– miere de albini;

– 12 grame de făină albă;

– ghimbir ras prin răzătoare;

– 15 grame de ulei de măsline.

Pentru început vom lua un vas în care vom pune făina și o vom amesteca foarte bine împreună cu mierea de albini. Aveți grijă ca mierea să fie naturală! Cel mai bine o procurați de la producătorii în care aveți încredere.

După ce o să mixați foarte bine aceste ingrediente, puteți începe adăugarea uleiului de măsline, iar în final va fi suficientă o lingură mare de ghimbir. Va trebui să amestecați toate ingredientele până veți observa că ați obținut o pastă de consistență omogenă!

Tot acest conținut se învelește în tifon și se plasează în regiunea plămânilor sau a pieptului. Desigur că se încălzește puțin înainte de asta!

După ce o lăsați ceva timp, veți observa și rezultatele! Tusea va dispărea ca prin minune!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!