Pietrele la rinichi pot fi îndepărtate cu ajutorul acestui ceai! Îl consumi în timpul zilei, iar SEARA ÎL ELIMINI!

Cea mai bună rezolvare a acestei probleme este consumul de ceai de măceșe! Are zeci de beneficii pentru sănătatea organismului nostru, dar în special este recomandat pentru fortificarea sistemului imunitar!

Măceșul mai este numit și trandafir sălbatic. Oricare ar fi denumirea folosită, ceaiul din această plantă este extraordinar de bun pentru noi și ar trebui să fie unul dintre cele mai consumate!

Are un efect diuretic foarte bun, iar consumul acestuia duce la eliminarea unei cantități mult mai mare de urină din organism zilnic. În așa mod se pot trata problemele des întâlnite, cum ar fi pietrele și nisipul la rinichi.

Se recomandă să se bea două căni a câte 250 de ml de ceai de măceșe în fiecare zi, pentru a trata afecțiunile rinichilor!

Cel mai important lucru este să știți cum este corect să preparați ceaiul de măceșe! Pentru asta veți lua aproximativ jumătate de litru de apă și veți pune-o la fiert, iar între timp, într-o ceașcă puteți zdrobi fructele de măceș.

Aproximativ 10-13 fructe vor fi suficiente pentru această cantitate de apă. Turnați apa fiartă peste fructe, iar apoi închideți vasul cu un capac pentru a se infuza puțin timp.

După ce este gata ceaiul nostru, îl puteți servi cu o lingură de miere de albini, care va adăuga ceaiului un gust deosebit de bun!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!