Ozana Barabancea a făcut marea mărturisire, la 13 ani de la divorț, despre relația fostul său soț!

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au avut o relație de lungă durată în care au fost căsătoriți. Cei doi au divorțat în anul 2004.

După zvonurile mondene, cei doi s-au despărțit deoarece Ozana l-ar fi găsit în pat cu altă femeie.

În prezent, cei doi au o relație amicală bună, iar mai nou, Ozana chiar a făcut cunoștință cu iubita actuală a fostului ei soț.

Ea a declarat că și-a iertat soțul și că a hotărât să uite trecutul. Ea a spus că femeia, actuala parteneră a lui Sorin, nu are nici o vină în divorțul celor doi. De aceea cei 3 chiar s-au bucurat de o masă împreună.

După ce vedeta a slăbit considerabil, ea și-a tot făcut apariția foarte des pe micile ecrane. După ce a suferit o operație la stomac, vedeta a dat jos mai mult de 30 de kilograme într-un timp foarte scurt.

Muzicianul Sorin Terinte nu a absentat de la ziua de naștere a fiicei lor, Gloria. Fetița Ozanei și a lui Sorin a împlinit 12 ani. După 11 ani, cei trei au făcut o fotografie împreună a unei familii, deși destrămate, fericite.

Ozana a făcut un gest emoționant după acestă ocazie. Ea a scris pe pagina sa de socializare că îi mulțumește din sufle fostului soț pentru că i-a dăruit cei doi copii.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!