Orice infectie de Rinichi si Ficat dispare cu acest amestec banal preparat acasa.

Substanțe chimice străine intră în corpul dumneavoastră în fiecare zi, prin alimentele pe care le mâncați, prin aerul pe care îl respirați și produsele de uz casnic pe care le utilizați.

Susținătorii medicinei alternative consideră că aceste substanțe chimice actionează ca toxine, provocând diverse simptome.

Prin curățarea ficatului se înțelege curățarea ficatului de grăsimi, depozite vechi de colesterol, calculi biliari, otrăvuri, reziduuri de medicamente și toxine.

Atunci când este suprasolicitat sau când sunteți stresați, ficatul dumneavoastră se poate lupta pentru a ține pasul.

„Funcționarea corectă a ochilor, a inimii, a creierului, a articulațiilor și a rinichilor este dependentă de activitatea hepatică bună.”, explică medicul Karl Maret.

Plantele-minune care detoxifică ficatul și rinichii
1. Apă caldă cu lămâie – Apa caldă cu lămâie este o modalitate excelentă de a vă detoxifia ficatul în fiecare dimineață. Aceasta nu este limonadă, așa că nu adăugați zahăr sau altceva. Doar apă purificată și o doză sănătoasă de suc de lămâie proaspătă.

2. Usturoi – Adăugați usturoi la gătit sau tăiați subțire un cățel în următoarea salată. Usturoiul conține compuși ai sulfului care pot ajuta la activarea enzimelor în ficat. Conține alicină și seleniu, care sunt benefice pentru protecția ficatului.

3. Avocado – Ca și cum ați avea nevoie de un alt motiv pentru a adăuga avocado la dieta dumneavoastră, un studiu japonez a constatat că avocado conține compuși care pot proteja ficatul de daune. În comparație cu alte 21 de fructe, avocado a avut cea mai mare promisiune în protejarea ficatului de galactozamină, o toxină „puternică” care s-a dovedit a produce o afecțiune hepatică la fel ca hepatita virală umană.

4. Coriandru – Această plantă versatilă poate fi adăugată la aproape orice fel de mâncare, inclusiv salate. Această plantă poate ajuta la îndepărtarea metalelor grele din corp, cu care ficatul ar putea să se lupte chiar acum.

5. Turmeric – Un alt condiment puternic, cu o lungă listă de beneficii, se spune că nu doar protejează ficatul de daune, ci și încurajează regenerarea celulelor hepatice. În plus, aceasta crește producția de bile naturale și ajută la menținerea organismului fără toxine.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!