O țară în care nu se acceptă bacșișul, numele copiilor trebuie aprobat iar magazinele nu lucrează o lună pe an.

Primele lucruri care ne vin în minte când ne gândim la Elveția sunt Munții Alpi, luxul, frumusețile, cașcavalul și ciocolata pentru ce gurmanzi. Pe lângă aceste simboluri sunt multe alte lucruri care fac Elveția neobișnuită.

În Elveția poți asigura orice, chiar și o chiuvetă care se poate sparge accidental. Bicicliștii sunt obligați ca să aibă o poliță de asigurare.

În clădirile cu apartamente, proprietarii sun obligați ca să aibă același tip de covor în locuințe și pe scările clădirii. Iar o altă cerință pentru cetățeni este dea pune nume copiilor doar de pe o listă aprobată.

În supermarketuri este permis ca să mergi cu coșul de cumpărături unde vrei, astfel deseori vei vedea un coș plin cu alimente într-un magazin cu haine.

În clădirile cu apartamente, care sunt dotate cu uscătorie, acestea funcționează după un grafic bine stabilit. Fiecare locuință are un interval de timp anumit în care poate să-și spele și să-ți usuce rufele.

Liniștea este considerată sfântă în clădirile cu apartamente, de aceia dacă cineva perturbează liniștea în orele stabilite pentru odihnă, vecinii au grijă să cheme poliția.

Plăcile de înmatriculare sunt eliberate unei singure persoane pentru totdeauna, astfel când îți vinzi mașina, plăcuțele rămân la tine.

Locul unui accident este curățat în totalitate de polițiști. Ei evacuează mașinile, după care cu măturile și tomberoanele curăță ce a mai rămas.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!