O româncă povestește ce a văzut în gară o dată cu sosirea imigranților.

Violeta Luminița, românca stabilită în Australia, a făcut o remarcă după cea văzut imigranții la gară din Viena. Ea spune că aceștia sunt foarte bine îmbrăcați și că ei nu au venit în Europa de frică sau de foame.

Românca lucrează din greu de dimineața până seara, și e nemulțumită de faptul că la sfârșitul lunii aceștia primesc un ajutor social în valoare cât salariu ei.

Acei talibani care i-a observat femeia aveau haine de firma, scumpe, valize și genți la fel scumpe. Telefoane de ultimă generație. De fapt ei sunt șmecheri și obraznici, iar cei care într-adevăr au nevoie de ajutor stau acasă amărâți.

În 89 toți afaceriștii au plecat în vest la furat după ce au primit pașapoarte. Ei vin cu pretextul de refugiați, de fapt însă asta este strategia de islamizare a Europei. De aceia ei nu se duc în alte țări musulmane care de fapt sunt mai bogate ca Europa.

În doi ani România va fi plină de ei, pentru că Austria și Germania se sufocă de mulți ce sunt.

Cifrele mari a rapoartelor confirma numărul mare de imigranți care străbat traseul țărilor Europene. În portul Pireu au ajuns 4500 de imigranți, în Ungaria aproape 3000 de persoane și 7800 au traversat Serbia.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!