O nouă lege SEVERĂ pentru români! Dacă va lipsi acest lucru de la tine de acasă, poți ajunge să PLĂTEȘTI AMENZI uriașe!

O nouă lege care va fi aplicată pentru toți românii, iar cei care se vor împotrivi, vor ajunge să se trezească cu facturi imense sau chiar la pușcărie! Proiectul realizat de către Ministerul Dezvoltării se va pune în funcțiune!

La finele anului trecut, Ministerul Dezvoltării a stabilit un nou proiect de lege, prin care toți românii care dețin o casă la sol și care locuiesc acolo vor fi nevoiți să-și echipeze sistemele de distribuție a apei cu hidranți exteriori.

Hidranții pot fi atât la suprafața solului, cât și subterani, cel mai important lucru este ca aceștia să asigure un nivel corespunzător pentru stingerea incendiilor. Aici se accentuează nivelul de presiune și cel de debit.

Fiecare gospodărie va trebui să dețină următoarele:

– un sistem specializat prin care se poate efectua avertizarea de incendiu;

– o rezervă intactă de apă care este necesară pentru securitatea sistemului, în caz de incendiu;

– un sistem specializat de pompare care, la rândul său, va cuprinde: rezervor hidrofor (care să dispună de alimentare electrică duală, deci va avea ca sursă rețeaua publică și un grup electrogen al fiecăruia) și pompe de rezervă, utilizate pentru orice eventualitate.

Cei care nu se vor supune legii riscă să achite din buzunarul propriu amenzi mari, iar în unele cazuri românii pot ajunge și după gratii!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!