O mamă de patul de moarte în spital și-a chemat unicul fiu să-i spună ACESTE CUVINTE. Medicii au rămas ULUIȚI!

Părinții sunte persoanele care ne-au dat cel mai important lucru, ei ne-au oferit viața. Iar cei care își învinovățesc părinții de destinul pe care îl au și pe locul în care au ajuns, sunt niște persoane cinice și lipsite de înțelepciune.

Este cea mai mare prostie din lume să învinovățești de insuccesul tău persoanele care ți-au dat tot ce au avut mai bun, de la educație și sfaturi care îți vor fi de folos toată viața până la cele mai frumoase momente din viață.

Dar odată și odată cu toții ajungem la ideea că timpul se scurge și părinții noștri pleacă împreună cu acesta. Atunci abia începem să înțeleg cât de mult înseamnă aceste persoane pentru noi. Începem să regretăm greșelile pe care le-am făcut în trecut, să prețuim clipele pe care nu le-am prețuit și să le ascultăm toate sfaturile părintești. Abia în ultimile clipe ale vieții părinților, copii înțeleg că nu le-au fost destul de aproape și că a trebuit să petreacă mai mult timp alături de ei.

O femeie ce se afla pe patul de moarte într-un azil de bătrini unde a ajuns în urmă ce unicul ei fiu a plasat-o din cauză că nu avea destul timp să aibă grijă de ea. Bătrâna avea un singur băiat care era de succes și bine aranjat la casa lui, care din păcate se afla departe de azil, ba chiar departe de România.

Într-o după amiază de sâmbătă însă, femeia, pe care o chema tanti Neti a simțit că nu va mai vedea ziua următoare și și-a chemat fiul să-l vadă și să-i vorbească pentru ultima dată, care au fost:

„Îți doresc tot ceea ce îți propui. Ai grijă de tine, de copii tăi și sper că niciodată nu vor fi nevoiți să te aducă într-un loc ca acesta. Eu te-am înțeles perfect și niciodată nu m-am plâns…”

Bătrâna a mai afirmat: „Trebuie doar să-ți spun că mă bucur că ai venit să mă vezi. Știu că nu ai făcut ceva din răutate, doar ești copilul meu. Te iubesc mult și te rog să nu plângi mult după mine. Ai grijă de nepoțelele mele că sunt tare frumoase și învață-le ce te-am învățat și eu. Te iubesc.”

Fiul bătrânei doamne Neti, auzind cele spuse de mama sa, a izbucnit în hohote de plâns. Fără a mai părăsi azilul și-a supravegheat mama toată noaptea, iar dimineața în timp ce își lua cafeaua, medicii l-au anunțat că mama lui s-a stins din viață.

În ziua înmormântării, deasupra gropii a apărut un porumbel alb, la care nepoțelele doamnei Neti i-au zis tatălui: „Au venit îngerașii după buni!”

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!