O mai ții minte pe Raluca Moianu? După 17 ani de la emisiunea „Iartă-mă”, uite cât de bine arată! Află cu ce se ocupă acum

În anul 2000, Raluca Moianu a fost considerată una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Ea a fost mereu considerată un exemplu pentru cei care doresc să conducă emisiuni.

Astăzi se împlinesc 17 de ani de la emisiunea de succes „Iartă-mă”. Emisiunea a început în 2000 și s-a bucurat de atenția publicului alături de „Surprize, surprize”. Aceste două emisiuni au fost dintre cele mai urmărite emisiuni din România.

Raluca Moianu arată în prezent mai bine ca niciodată, iar timpul se pare că a trecut doar în favoarea sa.

Vedeta de la canalul de televiziune TVR s-ar retras pentru o perioadă, timp în care nu a mai apărut pe micile ecrane. Mai târziu, ea a revenit în lumea mass-media, lucrând la postul de radio Gold FM. Acest post de radio a fost înființat în 2009 și mai există și acum.

În timpul cât a dispărut de pe micile ecrane, Raluca s-a confruntate cu un divorț foarte furtunos. De asemenea, ea a avut de grijă de fiica sa, pe nume Mara.

Recent, Raluca a obținut diploma de coaching, demonstrând faptul că a dorit să-și fructifice abilitățile sale evidente de psiholog.

Raluca a mai lucrat la o emisiune TV în 2015, producție marca Kanal D, intitulată „Găsește-mi familia”.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!