O fată SUPERBĂ a dat anunț pe internet că își caută soț bogat! Un bancher a făcut-o praf și pulbere!

O fată frumoasă din SUA, în vârstă de 25 de ani, a scris pe internet că își caută un bărbat bogat, însă răspunsul nu a fost pe măsura așteptărilor sale.

După ce s-a descris ca fiind atrăgătoarea și rafinată, aceasta a scris că vrea să se căsătorească cu un bărbat care câștigă cel puțin 500.000 de dolari pe an. Fata a întrebat și ce trebuie să facă pentru a se căsători cu o persoană bogată.

Tânăra a mai întrebat unde se distrează burlacii bogați, solicitând o listă cu barurile, restaurantele, sălile de sport unde aceștia obișnuiesc să meargă.

La scurt timp, fata a primit un răspuns de la un bancher, care a lăsat-o cu gura căscată.

Acesta i-a scris că el are un venit anual este de peste 500.000 de dolari, dar că o căsătorie cu ea, din punct de vedere financiar, nu ar fi o decizie tocmai bună. Bancherul i-a spus că propunerea ei e un schimb frumusețe-bani, dar că, frumusețea ei va dispărea, iar banii săi mai puțin probabil.

După o serie de argumente, bancherul a sfătuit-o să înceteze astfel de căutări și să caute mai bine metode de a se îmbogăți și de a ajunge să aibă singură un salariu anual de 500.000 de dolari.

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!