Noutate binevenită pentru toate româncele. Statul acordă până la 1000 de lei! Uite care sunt condițiile necesare!

Ninel Peia a fost persoana care a inițiat un nou proiect de lege, prin care femeile ar trebui să primească bani din partea statului sub formă de ajutoare materiale, dar condiția este ca acestea să fie mame a trei copii sau chiar mai mulți.

Pentru că este foarte greu să crești un copil, oare cât este de greu să crești 3 sau mai mulți?

După ce și-a pus această întrebare, deputatul a decis să scoată spre înaintare acest proiect de lege care să îngrijească femeile “eroine” ce au adus pe lume un număr mare de copii.

Îndemnizațiile vor fi acordate în funcție de numărul de copii și conform salariului mediu net din România!

Deci, dacă o femeie are 3 copii, aceasta va primi o sumă de bani care va fi egală cu 30% din valoarea unui salariu mediu net prevăzut de lege la noi în țară. Dacă aceasta are patru copii – va primi 40% din aceeași sumă.

În cazul femeilor care au dat naștere la 5 copii și mai mulți, ea are dreptul la o îndemnizație care va avea valoarea a 50% din salariul mediu net din România, ceea ce înseamnă, practic, 1000 de lei.

Pentru ca să se acorde acest ajutor, fiecare femeie care îndeplinește condițiile de mai sus ar trebui să depună o cerere, iar cel mai important este faptul că acest ajutor material nu se va impozita!

 

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!