Nimeni n-a știut de certurile lor. Speră că băiatul lor va înțelege tot când va crește. A fost mult timp împreună cu Mircea Badea, iar acum Carmen Brumă spune tuturor: “Sigur, nu va fi ușor…”

Carmen Brumă a mărturisit despre relația ei cu prezentatorul de televiziune, Mircea Badea.

Carmen Brumă este o prezentatoare de televiziune, ea duce un stil de viață sănătos și promovează acest stil ori de câte ori are ocazia.

De foarte mult timp ea are o relație cu Mircea Badea. Relația lor de dragoste le-a adus un băiețel pe nume Vlad care are trei ani.

Carmen a dat un interviu în care a fost întrebată dacă băiețelul lor nu va fi deranjat de lucrurile neplăcute care se spun despre partenerul lor de viață.

Ea nu poate să spună că știa tot despre tatăl copilului, dar când a hotărât să facă copil cu Mircea știa la ce să se aștepte. Și-a asumat responsabilitatea.

Când copilul v-a crește îi vor explica meseriile părinților lui și speră că el va înțelege.

Ea spune că se mai ceartă câteodată cu Mircea, dar niciodată nu-și permit aceste discuții de fața copilului ci pe aplicația Whatsapp.

Din respect pentru copil nu avem discuții mai contradictorii în fața lui, el niciodată nu a auit țipete.

El nu suportă nici situațiile mai tensionate din familie, este foarte sensibil, dacă alți copii ar putea suporta așa ceva, Vlad începe să plângă dacă aude voci mai ridicate.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!