Nicola Tesla nu gândea ca un om. Interviul incredibil pe care l-a dat fiind în viață dezvăluie lucruri șocante despre potențialul omenirii!

Într-un interviu unic acordat jurnalistului John Smith în 1899, Nicola Tesla a mărturisit niște lucruri atât de incredibile,încât îți vine greu să crezi că acest om a trăit printre oameni.

Marele om de știință al electricității a început prin a mărturisi că a fost învins! Învins de timp, pentru că nu a realizat măreția lucrurilor pe care le-ar fi putut face având descoperirile sale.

El spune că electricitatea conținută pe pământ este suficientă pentru a crea un al doilea Soare. Și nu doar atât. Este posibilă crearea energiei mentale pozitive. Prin metode concrete de extragere, măreția și bunătatea poate fi luată din artă – muzica lui Bach, poemele marilor poeți. Dar omenirea nu este gata să primească o asemena măreție.

Tesla a continuat prin a spune să a muncit mult la inventarea unei metode de transformare a frumuseții naturii în hrană pentru oameni – frumusețea florilor trebuia să ajute scopurilor medicale,iar razele soarelui – hrană organismului uman.

Cercetătorul afirma că viața are o infinită varietate de forme, iar scopul era să le descopere pe toate, însă nu a avut timp s-o facă. Principalele trei probleme care îl interesau era:

  1. Cum poate energia solară să-i hrănească pe cei flămânzi?
  2. Cum putem distruge răul și suferința prin care trecem în viață?
  3. Este oare în Univers exces de Lumină?

În studiul său de o viață dânsul spera să poată oferi omului posibilitatea de a zbura, fără a apela la aripi artificiale, neomenești. ”Încerc să învăț omul să-și recapete aripile. Încerc să trezesc energia ce se conține în aer.”

Lucruri importante pe care le-a afirmat marele cercetător:

  • NU există spațiu gol în Univers, Găurile negre sunt cele mai puternice surse de viață.
  • Electricitatea este totul. Totul s-a format de la Lumina inițială.
  • Orice particulă de întuneric are lumină, temperatură, forță nucleară, astfel că are puterea de a roti pământul pe orbită.
  • Toți suntem electricitate în formă umană.
  • Imaginația este adevăratul creator al lumii. Prin ea m-am alimentat cu idei, învățături, am învățat să-mi controlez emoțiile, m-am alimentat cu entuziasm prin ea și am ajuns fericit, până aici.
Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!