Motivul real care a servit la despărțirea manelistului Nicolae Guță și a Cristinei: “Măcar o dată, însă…”

Despre despărțirea dintre Nicolae Guță și Cristina s-a vorbit foarte mult, însă nu s-a știut care este motivul care a urmat la despărțirea acestui cuplu. Într-un interviu, câteva persoane apropiate manelistului au decis să clarifice lucrurile și să explice tuturor ce s-a întâmplat.

Aceste persoane au mărturisit că cei doi au încercat să discute și să rezolve problema lor, însă fiecare dintre ei și-au reproșat mai multe lucruri. Nicolae nu a putut trece peste înșelarea Cristinei.

Acesta susține că soția sa l-ar fi înșelat, și nu numai o dată! Nicolae Guță declară că știe despre cel puțin o trădare a soției sale, dar este posibil să se fi fost întâmplat de mai multe ori!

Cristina a fost dată afară din casa lui Guță, aceasta a plecat de la Petroșani și acum se află în capitală.

Manelistul a reușit să vorbească deja cu avocatul său, însă cei din anturajul cântărețului îl previn să fie mai atent, deoarece soția l-ar putea lăsa fără nimic.

Tot scandalul a început în momentul în care Cristina nu i-a permis manelistului să se vadă cu proprii săi copii, atunci toate rudele au rămas extrem de indignate. Iar la aflarea despre înșelare, s-a format o ceartă de zile mari!

Nicolae Guță este foarte decis și va ajunge la divorț!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!