Moartea Ilenei l-a copleșit pe Cornel Galeş! Primele mărturii: “Nu mai pot să dorm de când…”

Cornel Galeş a făcut o declarație șocantă, care a pus pe gânduri multă lume! Acesta spune că nu mai poate dormi din momentul în care s-a mutat într-o altă casă!

A trecut mai mult de jumătate de an, mai exact 9 luni de când soția acestuia, Ileana Ciuculete nu mai este în viață. În tot acest timp, bărbatul susține că a ajuns să-și finiseze toate planurile pe care și le-a propus atunci.

Acesta are un alt loc de muncă, în special reamintim că Galeș nu mai muncește în același domeniu! Bărbatul este angajat la o companie care se ocupă cu turismul internațional.

Deasemenea, Cornel Galeş a reușit să construiască un monument frumos și impunător la mormântul Ilenei Ciuculete, ceea ce și-a propus chiar după moartea ei.

Timp de 9 luni, acest om și-a schimbat viața radical! S-a mutat într-o altă casă, una nouă și a organizat mai multe slujbe de pomenire pentru soția sa! Este vorba de câteva slujbe extrem de grandioase.

Cornel Galeş a vândut vila în care a locuit mai mult timp alături de soția sa care a decedat, iar din banii pe care i-a câștigat în urma vânzării acesteia, și-a procurat o nouă locuință în care acum nu-și poate găsi somnul.

Acesta a mărturisit că, practic, nu locuiește deloc în noua sa casă, pentru că nu se simte ca într-un cămin.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!