Mihaela Rădulescu este DEVASTATĂ DE DURERE. Aceasta cu lacrimi în ochi a scris că…

Decesul Regelui Mihai a fost un cutremur extraordinar atât pentru oamenii de rând de pe teritoriul țării noastre, cât și pentru vedetele showbiz-ului din România!

Mihaela Rădulescu a scris un mesaj foarte emoționant despre durerea pe care o simte și despre gândurile sale și șocul pe care l-a primit după ce a aflat vestea despre Regele Mihai.

Vedeta a scris că este foarte mândră pentru faptul că Regele Mihai a fost cel care a onorat-o cu un interviu după ce revenise în țară, ne mai vorbind despre medalia pe care a primit-o vedeta și anume “Medalia Regele Mihai – pentru loialitate”.

Această medalia, Mihaela a primit-o pentru loialitatea de care a dat dovadă în timpul unor campanii umanitare pe care le-a generat chiar ea.

Aceasta a mărturisit că nu numai aceste motive a făcut-o să posteze un astfel de mesaj dureros, chiar și fără această medalie, Mihaela Rădulescu avea să își arate respectul față de o astfel de personalitate.

Mesajul său a fost postat pe una dintre rețelele de socializare și a emoționat o mulțime de oameni care o urmăresc pe această vedetă și au citit mesajul său.

Mihaela Rădulescu a declarat: “Trăiască în respect, în pace și în veșnica prețuire, Regele Mihai!”

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!