Metoda cu care putem înlătura energiile negative de la Lidia Fecioru! Oul se pune pe noapte și…

Lidia Fecioru vine cu o metodă foarte interesantă prin care putem alunga energia negativă din locuința noastră sau chiar din noi! Pentru început putem pune un ou crud chiar pe piele.

Va trebui să îl rostogolim pe toată suprafața pielii timp de 5-7 minute iar la final oul trebuie să fie spart. În acest mod ne putem curăța corpul nostru de toate relele și așa vom scăpa de tot ce ne deranjează.

Deasemenea, putem recurge și la un alt truc pe care Lidia Fecioru ne recomandă să-l facem numaidecât. Acest tratament ne poate scăpa de mai multe boli!

Avem nevoie de un ou pe care îl vom sparge într-un pahar simplu din sticlă, așa încât gălbenușul său să rămână intact, apoi vom adăuga puțină apă deasupra lui.

Înainte de culcare, îl punem pe noptiera de lângă noi și îl lăsăm acolo pe tot parcursul nopții. Dimineața, când ne trezim, vom observa că în pahar s-au făcut niște bulbuci, care se leagă de acest ou prin intermediul unui fir.

Este foarte important ca acest ou să stea toată noaptea în apropierea omului respectiv, care vrea să scape de boli sau de răul făcut de cineva!

Ai 2 metode pe care poți să le aplici în locuința ta și nu ai nevoie să cheltui nici un leu!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!