Metoda 100% NATURALĂ care ne ajută să luptăm cu majoritatea bolilor de PLĂMÂNI! Este foarte IEFTINĂ!

Medicii ne atrag atenția de fiecare dată că o curățare corespunzătoare a plămânilor trebuie efectuată de orice persoană și nu se adresează doar fumătorilor! Din acest motiv ar trebui să cunoaștem cum să facem mai bine și mai corect acest proces.

Substanțele nocive care ne înconjoară pe toți, de exemplu cele provocate de mașini dar și alte procese toxice sunt responsabile pentru încărcarea plămânilor noștri, din această cauză fiecare dintre noi ar trebui să manifeste o grijă față de plămânii săi.

Pentru asta îți vom prezenta un meniu ideal pe care ar trebui să-l urmăm cel puțin periodic pentru detoxifierea plămânilor prin alimente naturale:

Dimineața

1/2 de papaya, 100 de grame de mure, 1 banană, 400 ml de lapte de migdale și 2 fructe cum ar fi prunele ca exemplu.

Prânz

Trebuie să ai grijă ca în farfuria ta să regăsești cât mai multe legume și fructe, cum ar fi: morcovii, roșii, portocale, mango, varză, piersici sau nectarine! Deasemenea, este foarte bine să consumi un smoothie care va fi extrem de potrivit având în el frunze de pătrunjel, suc de mere și câțiva morcovi!

Cina

Pentru cină este perfectă o mâncare foarte ușoară, cum ar fi câteva pomușoare, câteva dude sau, pur și simplu, un suc din aceste fructe de pădure.

Nu uita să renunți complet la mâncărurile prăjite, cafea și lactate pentru a-ți curăți plămânii!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!