Mesajul unui medic român către pacienți. Cancerul se vindecă iar tratamentul care este foarte ieftin ar afecta companiile farmaceutice mari.

Cancerul se vindecă. Soluția este la tine acasă. Medicii nu recomandă pentru că este foarte ieftin și ar aduce daune financiare industriei farmaceutice.

Doctorul Otto Heinrich a explicat din punct de vedere medicinal cum este posibil acest proces de vindecare cu metode netradiționale. Celulele canceroase se dezvoltă în mediu acid și lipsit de oxigen iar celulele sănătoase funcționează normal  într-un mediu alcalin și oxigenat.

Celulele canceroase nu supraviețuiesc în prezența oxigenului. Ele au nevoie de un mediu acid și de glucoză ca să supraviețuiască. Iar celulele sănătoase sunt alcaline. De aici se presupune că cancerul este un mecanism de supraviețuire și apărare a celulelor străine prin formarea de mediu acid și lipsit de oxigen.

Soluția ar fi să distrugem acest mediu acid și fără oxigen. În ajutor ne vine o rețetă foarte simplă și ieftină.

0,5 litri de apă, sucul a trei lămâi și o lingură de bicarbonat de sodiu. Acest amestec se consumă dimineața pe stomacul gol în inate de micul dejun. Se recomandă de urmat cursul chiar după vindecare. Acesta asigură organismului o mediu alcalin și oxigenat. Astfel nu se mai dezvoltă celulele canceroase.

Acest remediu este puțin răspândit și cunoscut deoarece în spatele medicinii moderne stă un mecanism financiar care aduce profit.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!