MESAJUL JULIEI ROBERTS: PERFECȚIUNEA ESTE O BOALĂ A NAȚIUNII. AZI, AM PUS O POZĂ FĂRĂ MACHIAJ. ȘTIU CĂ AM RIDURI, DAR VREAU SĂ MĂ VEDEȚI DINCOLO DE ASTA.

Actrița a scris un mesaj pe Instagram în care a criticat dorința oamenilor de a vinde perfecțiune.

TOTODATĂ, VEDETA A POSTAT ȘI O IMAGINE ÎN CARE APARE COMPLET NEMACHIATĂ.

“Perfecțiunea este o boală a națiunii. Ne acoperim fața cu tone de farduri. Ne injectam botox și ne înfometăm ca să avem formele perfecte. Încercam să ne reparam, însă nu poți sa repari ceea ce nu vezi. Sufletul este cel care are nevoie de operație estetică. Este timpul să luam atitudine”, a scris Julia Roberts.

Aceasta a adăugat: „Cum să te aștepți să te iubească cineva dacă tu nu te iubești? Trebuie sa fii fericit cu tine. Nu contează cum arăți pe dinafara, ci contează cum ești pe dinauntru. Azi, am pus o poză fără machiaj. Știu că am riduri, dar vreau să mă vedeți dincolo de asta. Vreau să ma accept așa cum sunt în realitate și vreau și voi să faceți la fel, vreau să vă acceptați așa cum sunteți, să vă iubiți așa cum sunteți”.

Julia Roberts este o actriță americană de film, mătușa Emmei Roberts, câștigătoare a premiului Oscar, pentru cel mai bun rol feminin din filmul inspirat de realitate, Erin Brockovich. În Rețeaua Miraculoasă, ea este vocea personajului Charlotte. Wikipedia
Născută: 28 octombrie 1967 (vârsta 50), Smyrna, Georgia, Statele Unite

Înălțime: 1,75 m
Copii: Hazel Moder, Phinnaeus Moder, Henry Daniel Moder
Soți: Daniel Moder (căs. 2002), Lyle Lovett (căs. 1993–1995)
Frați/surori: Eric Roberts, Lisa Roberts Gillan, Nancy Motes

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!