Medicul de origine japoneză care a trăit tocmai 100 de ani! A dezvăluit: “AM CONSUMAT ÎN FIECE DIMINEAȚĂ O LINGURĂ MICĂ DE…”

Este vorba despre Dr. Shigeaki Hinohara, un medic recunoscut de origine japoneză, care s-a stins din viață în momentul în care avea împliniți 105 ani, iar în urma sa a lăsat zeci de sfaturi pentru a avea o viață lungă și cât mai sănătoasă!

Iată câteva dintre secretele acestui medic celebru:

1. Nu mai acumulați în viață lucruri materiale!

Este o obsesie care a pus stăpânire pe oamenii din generația de astăzi. Pentru a avea o viață lungă și frumoasă nu avem nevoie de finanțe sau alte lucruri materiale.

Trebuie să punem accent pe sufletul și bunătatea celorlalți!

2. Scările sunt pentru a fi urcate! Iar bagajul propriu trebuie să-l cărați singur!

Scările au fost făcute pentru a fi utilizate! Un corp sănătos va fi acel care va urca și va coborî scările, uitați de lifturi! Urcați pe scări împreună cu bagajul dumneavoastră!

3. Trebuie să vă mențineți greutatea normală!

Nici un om de pe planetă care este supraponderal nu a ajuns în topul celor mai longevivi! Din acest motiv, trebuie să vă alimentați corect întotdeauna și să practicați un sport pe care-l adorați!

Unul din trucurile doctorului era o băutură pe care o consuma de fiecare dată la micul său dejun. Acesta servea o cafea, un suc de portocale, la care mereu adăuga o lingură micuță de ulei de măsline și apoi un pahar cu lapte!

Sfaturile acestui medic sunt extrem de prețuite pentru că inteligența acestuia a fost mereu apreciată la Universitatea la care a muncit toată viața sa!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!