Medicii i-au pus o diagnoză INCREDIBILĂ! Boala care a doborât-o în timp ce era însărcinată! Află mai jos!

Este vorba despre un model superb care este foarte recunoscut în întreaga lume, și anume despre Elizaveta Bulokhova care, în timp ce era însărcinată a aflat că este afectată de o boală cumplită!

Medicii i-au pus diagnoza și i-au zis că avortul este inevitabil în așa caz!

Elizaveta Bulokhova avea cancer și doctorii au preîntâmpinat-o despre cum poate afecta copilul său operația de extirpare a mandibulei.

Elizaveta a decis să refuze toate tratamentele care presupuneau chimioterapie și să nu avorteze, pentru că dorința de a deveni mamă era atât de mare încât nu a putut înceta să viseze la bebelușul său.

În timp ce era însărcinată, Elizaveta a fost supusă unei operații foarte complicate, această femeie a trăit un coșmar după care a rămas cu doar 5% din mandibulă.

Timp de aproximativ 3 luni, femeia nu putea mânca normal și nici nu prea vorbea din cauza mai multor operații pe care le-a avut! Bebelușul său a văzut lumina zilei cu 10 săptămâni înainte de data la care trebuia să se nască.

După ce a născut, Elizaveta a decis să treacă de tratamentul cu chimioterapie și într-un final, femeia a reușit să scape de această boală complicată! Elizaveta Bulokhova este la moment un model pentru toate femeile și toate mamele în situație ei și femeia își continuă cariera sa.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!