Medicii i-au dat NOUTATEA INCREDIBILĂ! Ce se întâmplă cu Celine Dion?

Multă lume spune că această cântăreață ar fi fost blestemată, deoarece nu pot să vină atât de multe lucruri rele și probleme pe capul unei persoane. Se pare că aceasta nu mai poate rezista mult!

Medicii i-au dat noutatea despre starea de sănătate a surorii sale!

După ce a suferit extrem de mult din cauza faptului că și-a pierdut mai întâi soțul, apoi tatăl, după care a urmat și fratele împreună cu cumnatul acesteia, femeia a întâlnit o altă problemă!

Starea în care se află Celine Dion este groaznică. Femeia nu reușește să-și revină dintr-un moment mai greu din viață și apoi vine altul și mai dificil!

Cu ceva timp în urmă, femeia a aflat vestea despre cancerul de care suferă sora sa, iar acum medicii i-au spus că are și ea de suferit. Celine Dion are o boală care a afectat-o extrem de mult!

Aceasta suferă de o infecție care îi atacă corzile vocale, este o lovitură grea pentru o cântăreață atât de talentată și renumită ca ea! Celine Dion are de trecut printr-o intervenție chirurgicală care ar putea să o ajute.

Această veste a venit chiar după clipa în care s-a aflat că și celebra Shakira este bolnavă și are o afecțiune în regiunea gâtului.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!