Mari staruri americane au fost confundați cu migranți în Italia. Samuel Jackson și Magic Johnson au fost puși în umbră proastă de actrița italiană Nina Moric

Actrița Italiană Nina Moric a postat recent pe contul său oficial de Facebook o insultă în adresa marilor staruri Magic Johnson și Samiel L. Jackson.

Aceasta i-a confundat cu imigranții veniți în Italia.

Starurile defapt se odihneau în Italia în mica lor vacanță și au făcut câteva cumpărături, iar apoi se odihneau domol pe o banchetă din fața unor magazine de lux.

Acrița i-a captat într-o imagine, care a postat-o ulterior pe Facebook și a comentat:

„În destinațiile turistice Forte dei Marmi, Milano, imigranții trăiesc pe picior mare cu cei 35 de euro ai noștri.“

Postarea a ridicat multe comentarii și distribuiri.

S-au găsit și din cei care s-au revoltat asupra comentariului actriței, absolut greșit și din punct de vedere etic dar și absolut necolegial. Aceasta vorbește despre faptul că fie, nu și-ar fi recunoscut colegii de breaslă, fie a vrut să le facă o insultă la propriu.

După șirurile de comentarii urâte în adresa femeii, actrița Nina Moric a menționat că a fost doar o glumă, nimic mai mult. Știa foarte bine că nu sunt imigranți, dar așa a hotărât ea să glumească. Făcă nici o intenție negativă, nu s-a așteptat ca postarea ei să ia o așa cotitură și o asemenea amploare.

Postarea actriței a fost menționată de cca 1 milion de ori pe Facebook timp de 24 de ore de la data postării.

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!