Mămică din Olt, terorizată de medici și asistente în sala de nașteri: ,,Eram convinsă că o să mor și am cerut cezariană. Medicul: ți-am dat doză de cal să te dilați! Îl imploram…” Ce i-au făcut medicul și asistentele din acel spital e un coșmar!

Povestea acestei mămici a devenit publică atunci când aceasta a decis să se împartă cu alte persoane cu istoria prin care a trecut și coșmarul pe care l-a suportat în timpul nașterii copilului său.

Este o istoria care s-a întâmplat în ziua de 21 aprilie în anul 2013, atunci când femeia trebuia a doua zi să-și sărbătorească ziua de naștere, venind acasă de peste hotare. Era deja în a 41-a săptămână de sarcină.

Doctorii din țara în care se afla i-au spus că nașterea ar trebui să vină chiar pe 22 aprilie, atunci când femeia trebuia să împlinească 30 de ani, însă medicii din România i-au mai dat încă zece zile.

Chiar în seara din 21 aprilie, femeia a început să simtă contracții extrem de puternice și a plecat împreună cu rudele și soțul său către urgență. A mers în același spital din Olt în care s-a născut și ea cu treizeci de ani înainte de nașterea copilului său.

Timp de 14 ore de travaliu femeia a stat sub administrarea unui algocalmin și injecții pentru favorizarea dilatării. Medicul nici nu mai venea să o vadă, iar viitoarea mămică trecea printr-un calvar extrem, după câteva ore de vomă și contracții extraordinare avea impresia că o să moară.

În jurul orei 12, a doua zi, doctorul venise în salonul femeii ca să-i spună că trebuie neapărat să plece pentru a-și lua copilul de la școală. Iar când femeia a rugat să i se facă cezariană, medicul de gardă i-a spus că nu-i poate efectua o cezariană după doza “de cal” pe care i-a administrat-o pentru a se dilata.

După câteva ore, unul dintre medicii spitalului a venit și cu tot curajul și mila pe care o avea a luat-o la naștere. În sala de nașteri a fost groaznic, pentru că a avut parte de două asistente care o apăsau pe burtă pentru ca copilul să iasă.

Tot acolo, în timpul nașterii era un dezastru total, extrem de multă lume, studenți, practicanți, zeci de oameni care nu aveau nici un drept pentru a se afla acolo.

Copilul femeii avea cordonul în jurul gâtului, iar asistentele și medicul nici nu mai credeau că istoria se va termina cu fericire. În momentul în care a decis să-și publice istoria, femeia a povestit că are o fetiță extraordinară și deja și un băiețel de unsprezece luni!

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!