Mai are un singur pas până la închisoare! Artista Elena Cârstea acuzată de…

Până la momentul în care Elena Cârstea a hotărât să plece din România cu cei doi copii ai săi, femeia se plasa pe locurile din top și era extrem de iubită de publicul nostru, fiind o excepțională cântăreață de muzică ușoară!

După decizia pe care a luat-o Elena, femeia s-a angajat în Statele Unite ale Americii în funcție de agent imobiliar și a format o familie cu un bărbat de origine americană.

Glenn Muttart este bărbatul cu care și-a legat destinele după o perioadă lungă în care a emigrat în America cu fiicele sale, Adriana și Sanda, pe care le-a adoptat cu mult timp în urmă.

Glenn este acum tatăl legal și oficial al fetelor, dar mai are și alți doi băieți din căsătoria anterioară însă unul dintre ei a decedat chiar la vârsta de 30 de ani.

Potrivit sursei CANCAN.ro, Elena Cârstea are un cazier destul de amplu și a avut parte de mai multe probleme cu legea pe teritoriul Statelor Unite.

Are deja mai mult de 10 ani de când și-a schimbat radical domeniul de activitate. A devenit acum un agent imobiliar destul de prețuit acolo și este satisfăcută de munca pe care o face!

Pe cariera sa de cântăreață a pus un mare punct, iar acum obișnuiește să mai cânte doar la careva evenimente mai mari!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!