Lidia Feceoru a găsit leacul pentru boala intimă care afectează din ce în ce mai multe femei. Se administrează o singură linguriță seara, e bun pentru toată lumea, cât mai…

Lidia Fecioru este un bioenergoterapeut foarte cunoscut în România, care vine mereu cu sfaturi extraordinare pentru toată lumea! Aceasta a hotărât să ne povestească și despre o metodă inedită care ar putea lecui o boală foarte des întâlnită la femei!

Este vorba despre un virus care poartă denumirea de papiloma uman, este un virus ce trăiește în interiorul organismului nostru, iar Lidia Fecioru ne va prezenta cum putem lupta cu el.

Deci, vom avea nevoie de pelin. Acesta va trebui să fie cu tot cu tulpină, frunze și rădăcină. Deasemenea ne vor trebui și câteva cuișoare, cel mai bine dacă vor fi sub formă de praf.

Pentru început, vom lua planta de pelin și o vom pune în râșniță, o vom toca foarte mărunt, împreună cu tot ce are pe ea. După care se va amesteca cu praful de cuișoare.

Atenție, praful care l-am obținut din tocarea pelinului și praful de cuișoare trebuie să se amestece în cantități egale. Leacul nostru se va administra cel mai bine seara!

Pentru adulți se recomandă o cantitate de o linguriță de praf cu vârf, iar pentru cei mai mici se dă câte o linguriță mică rasă. Se ia seara pentru că anume în această perioadă toți paraziții își activează funcționarea.

Încercați această metodă, pentru că este foarte simplă și eficientă!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!