LEGE nouă pentru toți părinții care postează fotografiile copiilor proprii pe rețelele de socializare! Vor ajunge la PUȘCĂRIE!

Este o lege nouă care a fost adoptată pe tot teritoriul Franței! Este o noutate care pate fi transformată oricând în realitate și la noi în țară!

O dată cu acceptarea acesteia în Franța, legea poate să devină o tendință în întreaga Europă!

Guvernul francez a impus reguli noi, care vizează toate persoanele care au devenit părinți! Dacă aceștia vor posta fotografii în care apar și copiii lor pe conturile sale de Facebook, aceștia riscă să ajungă chiar direct în închisoare.

Cu toții știm foarte bine că mai multe legi care au fost acceptate în Berlin, Bruxelles și Paris au urmat să fie adoptate și în restul țărilor din Uniunea Europeană, deci asta ar însemna că legea de față ar putea să fie aplicată și în România într-un timp foarte scurt!

Fiecare copil din lume are dreptul la o viață privată!

În clipa în care acesta apare în pozele părinților, iar acestea sunt făcute publice, se încalcă acest drept fundamental al copilului, ceea ce ar trebui să fie pedepsit conform legislației.

Expunerea copiilor este o practică foarte rea, care duce uneori la probleme extrem de mari! Fiecare părinte ar trebui să înțeleagă că o dată ce și-a pus fața copilului său pe una dintre rețelele de socializare, plodul său ar putea deveni automat următoarea jertfă a unui pedofil!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!