Leac natural împotriva Zonei Zoster!

Află cum poți scăpa de simptomele neplăcute ale Zonei Zoster cu acest tratament naturist simplu, pe care îl poți prepara chiar în bucătăria ta!

Zona Zoster se manifestă printr-o erupție la nivelul pielii aranjată circular deasupra taliei, de unde și denumirea din latină care înseamnă „curea”.

Printre persoanele cu risc ridicat de a căpăta această boală se numără cei care au avut vreodată vărsat de vânt. Virusul acestei boli – varicelo-zosterian se poate afla în stare latentă în corp timp de zeci de ani, fără a manifesta vreun simptom.

Rețeta constă din următoarele ingrediente:

– 250 g margarină
– 150 g ceară de albine
– 60 g ulei
– 50 g rășină de brad

Se topesc la baie pe abur: ceara de albine, margarina, rășina și se amestecă împreună cu uleiul. Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Alifia obținută se împarte în recipiente de plastic cu capac și se ține în frigider.

Mod de aplicare: se aplică un strat subțire direct pe zona afectată, de două sau trei ori pe zi. Se folosește întreaga cantitate de alifie chiar dacă zona afectată începe să se amelioreze.

Acest leac nu va trata Zona Zoster și este absolut necesar să consultați un medic specialist! În schimb, acest tratament naturist va reduce senzația neplăcută a simptomelor acestei boli și va face ca iritația să treacă mai rapid.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!