Kaufland șochează românii cu noul său produs! Ce planifică să facă liderul hipermaketurilor din țară până în anul 2018. Proiectul este uimitor! N-o să-ți vină să crezi!

Kaufland România e din nou în top cele mai bune hipermarketuri din țară!

Liderul pieței de retail, sparge piața cu o nouă idee, în valoare de 300.000 de euro!

Valer Hancaș, directorul departamentului de comunicare al companiei, a declarat că urmează să se deschidă alte 4 hipermarketuri la București, Cluj și Satul Mare până în februarie 2018.

Cum v-or arăta noile hipermarketuri pare a fi din sfera fantastică!

Se investesc cca. 100 de milioane de euro pentru modernizarea magazinelor existente. Acestea își vor modifica acoperișurile, exteriorul parcărilor și magazinele vor fi transformate în adevărate spații verzi, de unde vor fi cultivate direct: fructe, legume, arbuști, flori și plante!

Proiectul este numit ”Grădinescu” și este dezvoltat de Kaufland împreună cu Institutul de Cercetare în Permacultură din România “ICPR„.

Aceștea urmează să construiască grădini urbane comunitare, care vor fi amplasate pe acoperișurile magazinelor Kaufland, în parcările magazinului, în spatele magazinelor și în curtea unor școli din capitală!

Primul magazin Kaufland modificat conform proiectului: cu acoperișul și exteriorul transformat în grădini urbane, este magazinul amplasat pe Bulevardul Bucureștii Noi, cu o suprafață de 2500 de metri pătrați.

Până în toamnă se planifică dotarea magazinelor din strada Tudor Vladimirescu, Apărătorii Patriei, Barbu Văcărescu și câteva școli din localitate!

Hancaș afirmă că produsele obținute în aceste grădini nu sunt predestinate comerțului ci aparțin comunității, astfel fiecare persoană dornică, poate solicita o parcelă din cadrul acestor grădini spre îngrijire și cultivarea a diferitor fructe, plante sau legume!

Președintele ICPR, Ionuț Bădică și coordonatorul proiectului nemaipomenit, afirmă că în prima grădină din Bucureștii Noi, au fost deja cultivate legume: ardei, roșii și castraveți dar și plante aromatice.

Scopul acestui proiect este educarea unei societăți apte de îngrijirea, cultivarea și colectarea desinestătătoare a plantelor, legumelor, fructelor și florilor pentru a fi mai aproape de spiritul naturii!

Cum vi se pare acest proiect? Noi credem că este formidabil!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!