Japonezii au spus că nu își doresc nici un picior de musulman în țara lor!

O lege nouă pe teritoriul Japoniei a creat mai multe comentarii atât din interiorul țării, cât și în exteriorul acesteia, pentru că Japonia este unica din lume care a interzis oricare import al Coranului în limba arabă pe teritoriul ei.

Motivele pentru această lege și pentru faptul că japonezii nu vor nici un musulman sunt diverse, printre care și următoarele:

– Limba arabă sau alte limbi islamice nu se predau în cadrul universităților din această țară!

– În Japonia nu se dă în chirie nici un apartament unei persoane de religie musulmană!

– Pe teritoriul acestui stat, musulmanii nu pot veni nici măcar prin intermediul unei vize de muncă, spre exemplu un inginer sau un doctor de origine musulmană nu va putea munci niciodată în Japonia!

– Femeile de origine japoneză care decis să încheie o căsătorie cu un bărbat musulman sunt considerate ca fiind proscrise pentru întreaga lor viață!

– Există legi și sancțiuni extrem de drastice pentru persoanele care contribuie la propaganda islamului pe acest teritoriu!

– Musulmanii nu pot deveni niciodată cetățeni ai Japoniei.

– Excepție au făcut doar 200000 de musulmani care au intrat pe pământul Japoniei și doar cu condiția de a studia bogăția naturală pe care o are Japonia.

Toate aceste persoane care se află acolo și sunt de origine și religie musulmană au anumite condiții stricte pe care trebuie neapărat să le respecte, printre care și faptul că au voie să vorbească doar în japoneză.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!