Îți mai aduci aminte de Radu Coșarcă? Află cum arată și cu ce se ocupă unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri din ’90

Radu Coșarcă a fost unul dintre cei mai renumiți și admirați prezentatori de știri din anii ’90. El prezenta Observatorul la postul de televiziune Antena 1 acompaniat de colega sa de servici Mona Nicolici.

El a lucrat pentru televiziunea română timp de aproape 15 ani. Perioada sa de activitate în televiziune a fost 1990-2004.

Mai mult, el a fost unul dintre primii membri ai Consiliului Național al Audiovizualului, aderând în perioada 1992-1994.

Potrivit libertatea.ro, una dintre cele mai importante funcții pe care a deținut-o din cariera sa a fost director Relații Externe la Enel. Mai târziu el a devenit director de comunicare.

După cum ai văzut în imagine, Radu Coșarcă nu s-a schimbat aproape deloc. Ce s-a schimbat de-a lungul anilor este ocupația acestuia. El a hotărât să-și lase cariera în televiziune deoparte și să lucreze în domeniul privat.

La moment, el este unul dintre cei cinci administratori ai unei companii de talie mare. Compania se numește „Cupru Min” și are peste 540 de angajați.

Obiectul activității acestei întreprinderi constituie exploatarea minereului de cupru. Această resursă este extrasă din zăcământul natural din Roșia Poieni.

Zăcământul este exploatat, iar resursele extrase sunt valorificate de către companie.

Radu Coșarcă are în prezent 54 de ani și  poate fi recunoscut din poze fără nici un efort.

loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!