Întrebare către Dumnezeu: “Această fată are nevoie de ajutorul Tău! De ce nu o ajuți?” iar Dumnezeu i-a spus…

Este povestea unui renumit om înțelept despre care se spunea că a ajuns într-o bună zi în care nu știa dacă trebuie să mai creadă în Dumnezeu. Acesta avea o mare îndoială pentru că fusese copleșit de multă mizerie care se petrecea în această lume.

S-a pus pe gânduri atunci când a realizat că Pământul nostru este plin de omoruri, de război, gunoi și de cum milioane de oameni distrug ceea ce ne înconjoară zi de zi!

Însă cel mai mult, acest om a fost copleșit de cazul unei fetițe, pe care a văzut-o stând afară singură pe străzi, având pe ea o rochie murdară și ruptă în timp ce afară se lăsase o iarnă friguroasă.

Omul a stat pe gânduri și i-a pus o întrebare Lui Dumnezeu: “Cum poate o fetiță atât de mică ajunge în acest hal? De ce nu-i sari în ajutor?”

Dumnezeu i-a dat un răspuns foarte rapid și foarte scurt: “Cum s[ nu ajut fetița? Te-am creat pe tine pentru asta!”

Istoria acestui om înțelept trebuie să fie o adevărată lecție pentru toți restul, deoarece Dumnezeu ajută prin oameni! Chiar noi suntem cei care ar trebui să acordăm ajutor oamenilor sărmani!

Noi suntem instrumentul prin care Dumnezeu poate face și poate aduce un bine în viața unui om care și-a pierdut adăpostul sau a unei fetițe care se află singurică pe drumuri!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!