Într-un singur mesaj adresat fanilor săi, Gabriela Cristea clarifică toate lucrurile!

În urma evenimentelor care au avut loc recent și anume a zvonurilor ce au vizat-o în direct pe Gabriela Cristea, aceasta a scris un mesaj pe contul său de pe una din rețelele de socializare și a dat o explicație fanilor săi!

Totul a început atunci când vedeta a scris un mesaj pentru toți prietenii săi de pe Facebook că și-ar dori extrem de mult să revină pe micile ecrane într-un timp cât mai curând.

În urma acestui anunț, au început să apară tot mai multe zvonuri în care se spune că frumoasa Gabriela Cristea își va relua fosta sa activitate chiar în aceste zile.

Când aceste cuvinte au ajuns și la ochii vedetei, femeia s-a simțit obligată să dea câteva explicații pentru toți cei care o adoră și care i-au transmis mai multe mesaje exprimându-și marea bucurie pentru că o așteaptă cu nerăbdare!

Aceasta a spus că are acum un concediu post-natal care se va finaliza chiar la sfârșitul lunii ianuarie, însă după acesta, va urma și concediul de creștere a copilului, la care are dreptul orice mamă!

Vedeta a mărturisit că la momentul de față, este preocupată, în principal, de micuța sa fiică, Victoria! Pentru că are o fetiță foarte mică, femeia a anunțat că are nevoie de mai mult timp pe care trebui să-l ofere în totalitate bebelușului.

Despre reîntoarcerea sa, Gabriela Cristea va anunța atunci când va veni timpul potrivit!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!