INCREDIBIL! SFECLA roșie combinată cu Mierea de albine face MINUNI!

Sfecla roșie combinată cu mierea vă aduce în casă un medicament natural cu efecte extraordinare pentru organism.

Pentru restabilirea organismului după boală, tăiați 500g de sfeclă și 500g de morcov și le fierbeți 30 de minute. Adăugați ulterior o cană de stafide și caise uscate, și mai fierbeți  5 minute. La răcire, adăugați 2 linguri de miere.

Preparatul se consumă 1 lună de zile, câte 150 g pe zi.

Pentru revitalizarea organismului după intervenții chirurgicale, chimioterapie sau în timpul tratamentelor de durată, puteți prepara un vin tonic prin amestecarea a câte 250 ml de suc de sfeclă, morcov, ridiche neagră, usturoi, lămâie, miere și vin roșu dulce. Compoziția se administrează de 3 ori pe zi.

Pentru slăbire, puteți amesteca 250 ml de suc de sfeclă cu o lingură de miere. Băutura poate fi consumată 30 de zile, în fiecare dimineață.

Pentru tratarea amigdalitei, aveți nevoie de un borcan de 700 ml cu sfeclă crudă rasă, macerată 3 ore cu 2-3 linguri de oțet. Sucul obținut se amestecă cu miere și se face gargară la fiecare 2 ore.

Pentru tratarea și profilaxia afecțiunilor respiratorii, se face suc dintr-un kg, de sfeclă se amestecă cu 1 kg de miere, 50 ml de vin roșu de casă, 1 pahar de suc de morcovi și 1 kg de piersici. Compoziția se fierbe la abur 10-12 min. Aceasta se consumă dimineața, câte 75 de ml.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!