INCREDIBIL! Scapă de OBEZITATEA și Îngrășarea pe fondul dezechilibrelor emoționale cu ajutorul Ceaiului de sunătoare!

Pacienții din țări ca Germania sau SUA, care suferă de obezitate, sunt tratați cu sunătoare (pojarniță), iar medicii obțin rezultate remarcabile.

Mai multe studii, teste de laborator și clinice, arată că această plantă are efecte uimitoare pentru reechilibrarea sufletească.

Sunătoare este utilă nu doar în cazul depresiei, ci și în cazuri de obezitate sau îngrășare apărute pe fondul tulburărilor emoționale.

Pentru a prepara un astfel de remediu

Natural, se iau 3-4 linguri de sunătoare mărunțită și se pun la macerat în jumătate de litru de apă. După 8-10 ore, lichidul se filtrează.

Planta rămasă după filtrare se fierbe în jumătate de litru de apă și se filtrează din nou. Cele două amestecuri se combină ulterior, obținându-se 1 l de infuzie de sunătoare.

Acesta se bea zilnic, câte 1-1,5 litri, cu pauze. Cura poate fi urmată pe o perioadă de 1-3 luni.

Această infuzie va combate îngrășarea pe fondul dezechilibrului emoțional. Lichidul conferă tonus psihic și vigilență, dar și creează dispoziție pentru o viață activă.

Este important de știut că ceaiul de sunătoare nu se administrează împreună cu medicamente de sinteză, administrate contra depresiei, anxietății, insomniei, epilepsiei și infecțiilor HIV.

De asemenea, între cure, se fac obligatoriu pauze de 2-4 săptămâni, pentru a preveni apariția nevralgiilor, tulburărilor de somn și altor simptome.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!