ÎMBUNĂTĂȚEȘTE-ȚI CIRCULAȚIA SANGVINĂ cu acest AMESTEC uimitor de CAFEA!

Există sute de mii de persoane pentru care ziua începe doar atunci când ceașca de cafea este savurată! Unii dintre ei nu-și pot imagina o zi în care să nu consume această băutură care oferă o doză uriașă de energie!

Este băutura care ne poate oferi și mai multe efecte pozitive, dacă vom adăuga în el un amestec natural! Astfel putem obține un efect de îmbunătățire pentru circulația sangvină din corpul nostru!

Iată de ce vei avea nevoie:

– 5 grame de pudră de scorțișoară;

– 1/2 pahar de lapte de cocos.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste două ingrediente miraculoase, până vei obține un conținut omogen. Apoi va trebui să adaugi masa obținută în cafeaua pe care o servești de dimineață!

Pentru ca să ai un efect mai bun, evită să adaugi zahăr în cafea. În așa mod vei obține efectul mult așteptat! Conținutul acestui amestec este foarte bun și pentru persoanele care vor să slăbească.

Te întrebi de ce? Pentru că este un amestec excelent pentru activarea metabolismului tău! Chiar mai mult, un studiu realizat de o echipă de cercetători din India demonstrează că această combinație ne poate ajuta să ardem aproximativ 110-120 calorii pe zi!

Dacă preferi ceaiul în locul cafelei, nu ezita să introduci aceste ingrediente magice și în ceaiul tău de dimineață!

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!