Imbatranesc impreuna doar cei care se iarta si se iubesc reciproc!

Imbatranesc impreuna cei care nu tin cont de vorbele lumii si de parerile celor din jur.

Pentru ei conteaza ceea ce simt cu adevarat, ce vor si cat de pregatiti sunt pentru a trece peste cele mai dure incercari. Ei stiu ca cei care dau prea multe sfaturi sufera de lipsa de atentie si de iubire.

Imbatranesc impreuna cei care nu se indeparteaza unul de altul de la prima cearta.

Certurile fac o relatie mai durabila. Atunci doi oameni incearca de fiecare data sa se corecteze, sa tina cont de asteptarile fiecaruia si mereu vor tinde sa fie cea mai buna versiune a lor.

Imbatranesc impreuna cei care nu pleaca in momentele grele.

S-au tinut de mana atunci cand celalalt a fost bolnav si disperat. S-au sustinut si au crezut in visurile si dorintele lor. Nu i-au speriat datoriile pe care le aveau la banca,. Dimpotriva, au muncit, au stiut sa depaseasca orice moment dificil. Impreuna au stiu ca dupa orizont se afla un nou inceput.

Imbatranesc impreuna doar cei care se iarta si se iubesc reciproc.

Dragostea care dureaza in timp e cea reciproca si sincera. Relatiile de iubire necesita iertare, pentru ca fiecare greseste si are nevoie de iertare si intelegere. In dragoste nu e loc de orgoliu si mandrie. Aici se cedeaza, se asculta, se iubeste sincer.

Acolo unde este lipsa de reciprocitate si sinceritate, nu poate fi nimic durabil, mai devreme sau mai tarziu tot ce a fost cladit se risipeste. Raman doar amintirile si regretele.

Loading...

Distribuie acest articol util prietenilor tăi!